Vrijblijvend huishoudelijke hulp aanvragen

 

Nadat u zich - geheel vrijblijvend - bij ons heeft aangemeld, wordt u binnen een dag gebeld door een van onze receptionistes om uw wensen verder te bespreken. U laat weten wat u wilt ten aanzien van de hulp zelf, de frequentie en de gewenste werkzaamheden. Zo kan de regiocoördinator van Home Works iemand zoeken die goed bij uw situatie past.  Binnen een week neemt zij contact met u op om u te informeren over de stand van zaken. Ons streven is om dan al een hulp aan u voor te kunnen stellen.

Kosten

Wanneer u kiest voor een huishoudelijke hulp via Home Works, dan zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk een ervaren en betrouwbare hulp bij u aan de slag gaat. De kosten hiervoor bedragen € 16,50 per uur voor een huishoudelijke hulp en € 18,00 voor een tuinhulp. Deze prijzen zijn inclusief btw. U betaalt uitsluitend voor ieder gewerkt uur, er zijn dus geen bijkomende kosten zoals bemiddelings- of abonnementskosten.

Wilt u zich geheel vrijblijvend aanmelden? Vul dan onderstaand formulier in. Bellen mag natuurlijk ook naar 020-468 84 20. Wilt u hulp worden bij Home Works? Ga dan naar het tabblad solliciteren om u in te schrijven.

Aanmelden